SERVICEAVDELING
EMS Serviceavdeling

Vår serviceorganisasjon er på plass og ser til at dine maskiner er i god stand. Alt for å gi deg en god driftssikkerhet og en god lønnsomhet. Vår serviceavtale gir deg tilgang til markedets beste serviceteknikere for Hyundai og Takeuchi. Avtalen innebærer at dine maskinerer får en jevn serviceoppfølging samt forebyggende vedlikehold. Vi ønsker at din maskin skal gå så problemfritt som mulig. 

Service og vedlikehold

EMS Service er den beste servicen for Hyundai og Takeuchi maskiner. Den utføres alltid av kompetente teknikere av egne eller av EMS autoriserte servicepartnere. Våre serviceteknikere benytter korrekt verktøy og diagnoseinstrument og naturligvis originaldeler. Og for oss er service ikke bare å løse problemer eller bytte ut deler. Maskinen skal fungere best mulig på alle aspekter: Miljømessig, økonomisk og funksjonsmessig. Vi bruker maskinprodusentenes vilkår for service og reparasjon av maskiner.  

Serviceavtale

For at maskinen skal være i toppstand så behøver du regelbundet service og forebyggende vedlikehold. Det er den beste beskyttelsen mot driftsstans, dyre reparasjoner og forurensing av miljøet. Grunnprinsippet i EMS serviceavtale er førsteklasses service til en fordelaktig pris. Du får en garantert pris under hele avtaleperioden som gir deg kontroll på driftskostnader og økonomien. 

Spør om service

Beskriv ditt ønske så svarer vi så fort vi kan.

Del denne siden