OM OSS
Å være størst er ikke det viktigste for oss

Vår ambisjon er at det skal være enkelt å være kunde hos oss. Enkelt å velge rett maskin til rett pris, enkelt å finansiere, enkelt å bruke, enkelt å kontakte, enkelt å få hjelp, enkelt å selge og enkelt å kjøpe nytt.

Vår forretningside er å tilby komplette løsninger for anleggsmaskiner. Fra valg av maskin og finansiering til service og reservedeler. Vi har salgs og serviceavdelinger på Skedsmo, Tromsø, Ålesund, Trondheim og Kristiansand. Dessuten har vi servicepunkter over det meste av landet. Vi ønsker å være den beste partneren for maskin entreprenøren og førerne der vi er representert. 

Våre medarbeidere tilhører bransjens mest erfarne og har den kunnskap som kreves for å kunne gi deg rette løsninger utfra dine behov. Vi vil være en kompetent og pålitelig partner under hele maskinens livslengde. 

Våre varemerker og partnere er valgt med omsorg for å kunne gi høy og prisverdig kvalitet på både produkter og service. De er også valgt ut fra vår streben etter å påvirke miljøet så lite som mulig. 

Kort sagt: Å være størst er ikke det viktigste for oss. Vi vil bli best på å gi deg som kunde alt du behøver når du som entreprenør eller maskinfører bygger og utvikler Norge. Både for at det føles meningsfullt og at vår jobb blir morsommere av å tenke så. Men framfor alt for at vi vil bidra til å utvikle din virksomhet og drift. En fornøyd kunde kommer alltid tilbake. Det er det som driver oss.

 

Vår Historie

Midt på 1980 tallet ble fundamentet laget for hva som er EMS i dag. Med 40 års bransjeerfaring har det som vi kaller "kundeenkelt" alltid vært en del av kulturen. Vår måte å jobbe på har vært preget av kundefokus og et nært forhold mellom både ansatte og kunder. Kombinasjon av denne kulturen, vår ekspertise og konstante utvikling for for å møte kundenes behov gjort EMS til en seriøs utfordrer på markedet i dag. 

EMS Norge startet opp i 2019 med hovedkontor på Berger, Nord for Oslo. Vi har bygget opp en organisasjon med høyt kvalifisert personell, i tillegg til et forhandlernettverk innen salg og service som dekker det meste av landet. 

Vår organisasjon representerer kvalitetsmerkene: Takeuchi, Hyundai anleggsmaskiner, og Daemo rivningsutstyr.  

EMS er forhandler av Takeuchi, Hyundai og Daemo – tre kostnadseffektive kvalitetsmerker. Det gir oss et av markedets bredeste og mest kostnadseffektive sortiment innen gravemaskiner, hjullastere, belte- og hjulgravere samt rivning-/demoleringsutstyr. 

Del denne siden