RESERVEDELER
Reservedeler

Hos oss får du alltid tilgang til de reservedeler du behøver for din Takeuchi og Hyundai maskin. For å kunne gi deg den beste og raskeste servicen lagerfører vi de fleste reservedelene til de maskinene som vi selger. Vi er i direkte kontakt mot våre sentrallagre for rask leveranse. 


Reservedelsgaranti

Takeuchi og Hyundai originaldeler har samme konstruksjon som de deler som er montert på din maskin når den forlot fabrikken. De gjennomgår strenge kvalitetskontroller og tester for å sikkerhetsstille at de oppfyller produsentens strenge krav til kvalitet og holdbarhet. Med originaldeler både minimeres driftsstanser og økt ytelse. Garantiperioden er på 1 år for både Takeuchi og Hyundai.  


Personell

Vi som arbeider med reservedeler på EMS er erfarne og kan våre produkter. Du kan kjenne deg trygg på at du får de delene du behøver. Vi gjør alltid vår ytterste for å hjelpe deg som kunde. 


Raske leveranser

EMS kan tilby raske leveranser takket være et optimalt delelager. Våre leverandørers sentrallagre er lokalisert i Europa. Det gjør at vi kan få de fleste reservedeler innen 24 timer. Den korte leveringstiden minimerer en driftstans på din maskin. 

Kontaktskjema

Beskriv det du behøver hjelp med så svarer vi så fort vi kan.

Må ikke være lengre enn 50 tegn
Må ikke være lengre enn 50 tegn
Del denne siden