SERVICEAVTALE
Ta vare på dine investeringer med serviceavtale

Når du kjøper en maskin fra EMS får du ikke bare en bra maskin men også en bra garanti. Takeuchi og Hyundai er kvalitetsmaskiner og har derfor fordelaktige garantier som gir deg en trygghet i din virksomhet. Deres garanti program gir din maskin en trygghet for forlenget driftstid, ytelse, komfort og gir deg den kvaliteten som merkevaren er kjent for.

Fordeler med serviceavtale
For at maskinen skal være i toppstand så behøver du regelmessig service og vedlikehold. Forebyggende vedlikehold er den beste beskyttelsen mot driftsstans, dyre reparasjoner og forurensing av miljøet. Hensikten med en serviceavtale med EMS er førsteklasses service til fordelaktig pris. Du får en fordelaktig pris under hele avtaleperioden som gir deg en økonomisk trygghet. 

Alt inngår
Når vi server din maskin inngår alt materiale og arbeide i henhold til produsentens serviceinstruksjoner. 

Rabatt på service og reservedeler
Når du velger serviceavtale har du alltid en rabattert pris på det materiale og arbeide som inngår i servicen.

EMS Maskin analyse
Våre maskiner er utstyrt med et maskinovervåkning system. Om du tegner en serviceavtale med oss overvåker vi din maskins driftsparametre og får på det settet informasjon om når maskinen behøver service og vedlikehold. Dermed øker maskinens produktivitet og minsker risken for driftsstans. EMS Maskin analyse inngår i hele avtaleperioden. 

Maskinens annenhåndsverdi øker
Regelbunden og dokumentert service forbedrer annenhåndsverdien på din maskin.

 

Spør om service

Beskriv ditt ønske så svarer vi så fort vi kan.

Del denne siden