Redskap og tilbehør

Med tilbehør og redskap som er tilpasset akkurat din virksomhet kan du få en maskin med et bredere bruksområde, høyere effektivitet og sikkerhet samt bedre ergonomi og komfort. 

Skuffer, tiltrotatorer, komprimeringsutstyr, demoleringsutstyr, hydrauliske hammere og masse annet fra mange kjente leverandører som, BOMAG, Gjerstad, Klepp, SMP, SB, Holms, Steelwrist, Rototilt, Engcon og Daemo. 

En bra maskin er en god start

Tilbehør monteres av EMS lokalt før levering av ny maskin, men kan også monteres av utstyrsleverandør om det kreves spesialtilpasning eller spesielle garantivilkår. Det kan for eksempel gjelde sentralsmøring for å lette vedlikeholdet, dieselvarmer som gjør at du kan sette deg oppvarmet hytte på morgenen, eller annet type utstyr som du som kunde ønsker til din nye maskin. 

Redskapen gir større fleksibilitet og gjør det mulig å utføre flere type jobber med samme maskin. Med eksempelvis skuffer, markvibrator og feiekost kan selv det minste firmaet påta seg mange ulike jobboppdrag.

Skuffer og utstyr

Vi har et stort utvalg, og kan få tak i eller utvikle en løsning om du har ønskemål utover vårt ordinære sortiment. Vi velger leverandører som tilbyr prisgunstige produkter, høy kvalitet og er leveransedyktig. 

Iblant kommer ønskemål om tilbehør eller utstyr som ikke finnes tilgjengelig for den spesifikke maskinen. Da kan vi på EMS til med å utvikle det selv, eller i samarbeid med en ekstern leverandør. 

Vi er også forhandler av Brenderup maskinhengere opp til 3500 kg totalvekt.

I vår svenske kundeavis Grävscoopet nr 1, 2021, er temaet om tilbehør. Der forteller flere av våre Svenske kunder om de løsninger vi gjort for akkurat de.

Download

Vi tilbyr utstyr fra mange ulike leverandører, blant annet demoleringsutstyr fra Daemo som EMS er hovedimportør for i Norge.  

Nå kan vi også tilby lett komprimeringsutstyr fra BOMAG. Velkommen til vårt anlegg for å kjenne på dem!

Klikk nedenfor og last opp produktkatalogen for våre redskap og utstyr.

BOMAG kompakteringsutstyr

EMS Utstyrprogram
Daemo Alicon hydrauliske hammere
Daemo Eureka hydrauliske hammere
Daemo annen rivningsutstyr 

Kontakt oss for kjøp av redskap og utstyr

Jeg har en forespørsel om ...