REDSKAP OG UTSTYR

En bra maskin er en god start

Med tilbehør og redskap som er tilpasset akkurat din virksomhet kan du få en maskin med et bredere bruksområde, høyere effektivitet og sikkerhet samt bedre ergonomi og komfort. 

Skuffer, tiltrotatorer, demoleringsutstyr, hydrauliske hammere og masse annet fra mange kjente leverandører som, Gjerstad, Klepp, SMP, SB, Holms, Steelwrist, Rototilt, Engcon og Daemo. 

Tilbehør monteres av EMS lokalt før levering av ny maskin, men kan også monteres av utstyrsleverandør om det kreves spesialtilpasning eller spesielle garantivilkår. Det kan for eksempel gjelde sentralsmøring for å lette vedlikeholdet, dieselvarmer som gjør at du kan sette deg oppvarmet hytte på morgenen, eller annet type utstyr som du som kunde ønsker til din nye maskin. 

Redskapen gir større fleksibilitet og gjør det mulig å utføre flere type jobber med samme maskin. Med eksempelvis skuffer, markvibrator og feiekost kan selv det minste firmaet påta seg mange ulike jobboppdrag.

Vi har et stort utvalg, og kan få tak i eller utvikle en løsning om du har ønskemål utover vårt ordinære sortiment. Vi velger leverandører som tilbyr prisgunstige produkter, høy kvalitet og er leveransedyktig. 

Iblant kommer ønskemål om tilbehør eller utstyr som ikke finnes tilgjengelig for den spesifikke maskinen. Da kan vi på EMS til med å utvikle det selv, eller i samarbeid med en ekstern leverandør. 

Vi er også forhandler av Brenderup maskinhengere opp til 3500 kg totalvekt.

I vår kundeavis Grävscoopet nr 1, 2021, er temaet om tilbehør. Der forteller flere av våre Svenske kunder om de løsninger vi gjort for akkurat de.

Daemo

Vi tilbyr utstyr fra mange ulike leverandører, blant annet demoleringsutstyr fra Daemo som EMS er hovedimportør for i Norge.  

Klikk nedenfor og last opp produktkatalogen for våre Daemo produkter.

Multiprocessor
Crusher
Hydrauliske sakser
Daemo Alicon hydrauliske hammere
Daemo Eureka hydrauliske hammere
Mini Demolition
Daemo Grabber
Spør oss om utstyr og tilbehør

Beskriv det du behøver hjelp med så svarer vi så fort vi kan.

Må ikke være lengre enn 50 tegn
Må ikke være lengre enn 50 tegn
Del denne siden