TAKEUCHI TB335R

3760 kg
18 kW
0,105 m3
Takeuchi beltegraver TB335R er det siste tilskuddet til Takeuchis gravemaskiner i 300-serien. maskinen har meget god stabilitet i forhold til dens kompakte eksteriør. Med en svingradius bak på 950 mm er maskinen en perfekt gravemaskin på trange arbeidsplasser. Hytta er forbedret og gir føreren maksimal komfort og enkel kontroll. TB335R er blant annet utstyrt med en 7-tommers HD fargeberøringsskjerm, klimaanlegg og et fjærende førersete med mange justeringsmuligheter. Takeuchi Fleet Management (TFM) maskinovervåking med GPS inkludert.
Kontakt oss
Takeuchi TB335R

Takeuchi TB335R er en beltegraver på 3,5 tonn med kort svingradius bak.

Nå kommer en ny 3,5 tonns maskin i den nye 300-serien fra Takeuchi. Du må lete lenge etter en mer stabil maskin i denne klassen. 950 mm svingradius bak, en perfekt maskin for trange steder.

Ikke glem å abonnere på vår YouTube-kanal for å kunne ta del i nye filmer.

Tekniske spesifikasjoner
Vekt 3 760 kg
Skuffestørrelse 200 liter
Effekt 18 kW
Motor Kubota
Gravedybde 3 055 mm
Bredde 1 625 mm
Høyde 2 490 mm
Bakre svingradius 950 mm

Finansiering

Vi har lang erfaring med maskin finansiering og kan hjelpe deg med å finne riktig finansieringsløsning for deg og ditt selskap. Uansett om det gjelder én maskin eller hele maskinparken, nytt eller brukt. Vi samarbeider med flere aktører i markedet for å kunne gi deg den beste løsningen som passer deg.
Les mer

Serviceavtale

Vår serviceavtale gir deg tilgang til markedets beste serviceteknikere for Hyundai og Takeuchi. Avtalen innebærer at dine maskinerer får en jevn serviceoppfølging samt forebyggende vedlikehold. Vi ønsker at din maskin skal gå så problemfritt som mulig.

Les mer
Del denne siden