TAKEUCHI TB235-2

3465 kg
18 kW
0,105 m3
Enkel transport og enestående arbeidskapasitet gjør Takeuchi TB235-2 til et utmerket valg for maskineier, utleieselskap, offentlige selskaper og større entreprenører. TB235-2 er solid bygget, romslig førerplass med personbil komfort og leveres med klimaanlegg. Maskinen har enestående flerfunksjonelle reguleringer, LED lys pakke og demping bom og svingsylindre for bedre prestasjon, komfort og holdbarhet.
Kontakt oss
Hent brosjyre
TB235-2 er vår 3,5 tonns beltegraver fra Takeuchi

Takeuchis beltegraver TB235-2 har en romslig førerplass med god komfort, flerfunksjonelle reguleringer samt dempende bom- og svingsylindre for bedre prestasjon, komfort og holdbarhet. Lett å vedlikeholde takket være at motor og sidedeksel åpnes oppover. 

Abonner gjerne på vår YouTube kanal så får du informasjon om når det finnes nye filmer. 

Tekniske spesifikasjoner
Vekt 3 465 kg
Skuffestørrelse 200 liter
Effekt 18,2 kW
Motor Yanmar
Gravedybde 3 100 mm
Bredde 1 580 mm
Høyde 2 510 mm
Bakre svingradius 1 330 mm

Finansiering

Vi har lang erfaring med maskin finansiering og kan hjelpe deg med å finne riktig finansieringsløsning for deg og ditt selskap. Uansett om det gjelder én maskin eller hele maskinparken, nytt eller brukt. Vi samarbeider med flere aktører i markedet for å kunne gi deg den beste løsningen som passer deg.
Les mer

Serviceavtale

Vår serviceavtale gir deg tilgang til markedets beste serviceteknikere for Hyundai og Takeuchi. Avtalen innebærer at dine maskinerer får en jevn serviceoppfølging samt forebyggende vedlikehold. Vi ønsker at din maskin skal gå så problemfritt som mulig.

Les mer
Del denne siden