TAKEUCHI TB225

2400 kg
16 kW
0,064 m3
TB225 er en robust beltegraver med romslig førerplass med smidige hydrauliske pilotstyrte spaker som gir nøyaktig respons. TB225 har klassens beste motoreffekt for mer kraft og bedre produktivitet.
Kontakt oss
Hent brosjyre
En av våre maskiner med justerbart understell, praktisk på trange områdertrymmen

Takeuchi TB225 har en arbetsvekt på 2400 kg. Den er robust bygget med klassens beste motoreffekt. Maskinen har justerbart understell, hvilket gjør den perfekt for arbeid på trange områder. Romslig førerplass med pilotstyrte spaker og automatisk gravbrems som standard.

Abonner gjerne på vår YouTube-kanal så får du informasjon om når det finnes nye filmer. 

Tekniske spesifikasjoner
Vekt 2 400 kg
Skuffestørrelse 145 liter
Effekt 16,5 kW
Motor Yanmar
Gravedybde 2 830 mm
Bredde 1 100 - 1  500 mm
Høyde 2 430 mm
Bakre svingradius 1 240 mm

Finansiering

Vi har lang erfaring med maskin finansiering og kan hjelpe deg med å finne riktig finansieringsløsning for deg og ditt selskap. Uansett om det gjelder én maskin eller hele maskinparken, nytt eller brukt. Vi samarbeider med flere aktører i markedet for å kunne gi deg den beste løsningen som passer deg.
Les mer

Serviceavtale

Vår serviceavtale gir deg tilgang til markedets beste serviceteknikere for Hyundai og Takeuchi. Avtalen innebærer at dine maskinerer får en jevn serviceoppfølging samt forebyggende vedlikehold. Vi ønsker at din maskin skal gå så problemfritt som mulig.

Les mer
Del denne siden