NYHETER
Nye TB257FR fra Takeuchi
2021-05-05

Takeuchis nye TB257FR med patentert sideforskyvbar bom

EMS lanserte nylig den nye kompakt graveren TB257FR, etterfølgeren til TB153FR. 

Den patenterte bommen gjør at du kan grave til høyre eller venstre, med samme stabilitet, uten å behøve å flytte maskinen.  Det minimale overhenget bak gjør at maskinen kan rotere rundt nesten innenfor beltenes bredde når bommen er i oppreist stilling.

Den kraftfulle, turboladede motoren oppfyller emisjonskravene til EU steg V og leverer 32% mer motoreffekt enn forgjengeren TB153FR. Selv den hydrauliske ytelsen har blitt forbedret gjennom en økning av trekkraften med 19%, høyere hydraulikkfløde og høyere trykk i hovedsystemet. 

Maskinen har en gravedybde på 3585 mm uten tiltrotator. Vedlikehold og service har blitt betydelig enklere sammenlignet med tidligere modeller. Blant annet kan hytta på maskinen tippes framover for enklere tilgang til hydraulikksystemets manøverventil samt svingmotor og svingleddet. Dessuten har motvekten fått ny utforming for enklere tilgang til motor for daglig vedlikehold og service.

Takeuchis maskiner har ett GPS-basert maskinovervåkningssystem som blant annet beskytter mot tyveri og varsler om feil skulle oppstå på maskinen.

Se gjerne en gjennomgang av maskinen på vår YouTube kanal og abonner gjerne på vår kanal så får du informasjon om når vi legger ut nye filmer. Klikk her om du vil gå direkte til filmen på YouTube

Gå direkte til vår produktside for Takeuchi TB257FR for å se flere  bilder, spesifikasjoner, laste ned brosjyren etc.

Les flere nyheter

Del denne siden