NYHETER
Nye Takeuchi TB325R er kommet til Norge

Nylig ble den nye kompaktgraveren TB325R lansert i Norge. Det er den nyeste gravemaskin modellen i Takeuchis 300-serie.

Den nye modellen veier 2440 kg og har en kortere bakre svingradius, hvilket innebærer mindre overheng fra motvekten, gir bedre manøverbarhet og høyere produktivitet på trange områder. Maksimal rekkevidde på bakkenivå er 4350 mm, maks gravedybde er 2540 mm og maks brytekraft på skuffen er 1268 kg. Maskinens kompakte størrelse og lave vekt gjør TB325R enkel å transportere.

TB325R har mange oppgraderinger og komfortfunksjoner som nå er standard på gravemaskinene i den nye 300-serien. Her inngår blant annet et helt nytt interiør med pilotstyrte spaker for ypperlig presisjon, en 3,5 toms skjerm og sentralisert bryterpanel. 

Førerplassen har blitt større sammenlignet med forrige modell (TB23R) og er meget romslig for å være en kompaktgraver. De nye egenskapene gir føreren meget god komfort og sikt for optimal produktivitet, ytelse og driftssikkerhet. 

Til standardutrustningen på TB325R inngår blant annet et automatisk luftesystem for drivstoff som eliminerer behovet for manuell lufting av systemet, automatisk tomgangsregulering for lavere drivstoff forbruk, drenering i gulvet for enklere rengjøring og en robust motvekt som beskytter viktige maskin komponenter.  

Andre egenskaper på TB325R er LED arbeidslyspakke og opp til fire hydrauliske kretser for bruk av ekstra redskap og tilbehør. Takeuchi TB325R bygges i Japan og har samme høye kvalitet som alle andre modeller fra Takeuchi. 

 

Del denne siden