NYHETER
Nye hjulgravere i A-serien fra Hyundai
2021-09-13

Hyundai HW140A og HW160A

De nye hjulgraverne fra Hyundai, modellene HW140A og HW160A, har en betydelig oppgradert standard fabrikk utrustning sammenlignet med tidligere modeller. Noen eksempler er bomdemping og bomflyt, automatisk gravebrems, spakstyring, 360 graders kamerasystem og hengeropplegg. Maskinene oppfyller avgasskravene til EU:s steg V samtidig som de har høyere ytelse, lavere brenselforbruk og bedre komfort samt innsteg til hytten.

Den bakre svingradiusen og overheng har blitt redusert, hvilket øker effektiviteten og sikkerheten ved arbeid på trange områder. 

Konstruksjonen har blitt optimalisert for enklere vedlikehold og økt livslengde, blant gjennom forsterkede rammekonstruksjoner, bolter, foringer og polymermellomlegg. Dessuten er overvognen bygget om for enklere tilgang for service. 

Hi MATE maskinovervåkningssystem gir full kontroll over maskin posisjon, driftstimer, forbruk og andre viktige parameter. ECD (Engine Connected Diagnostics) gir råd ved feilsøking og servicetekniker kan få en fjerndiagnoserapport for å få med seg riktig verktøy og reservedeler. 

”Med de nya hjulgraverne fra Hyundai har vi utvidet vår produktportefølje og kommer også å kunne tilby to hjulgravere med kortere svingradius”, sier Finn Thrane Johansen, Daglig leder for EMSG Norge AS.

Ytterlige modeller i programmet på vei

Hyundai kommer med ytterlige modeller den nærmeste tiden. En større maskin HW210A og HW170ACR som er en korthekk modell med kort bakre svingradius som gjør at du kan arbeide sikkert og effektivt på trange områder.

Følg med på emsg.no for mer informasjon

Våre hjulgravere fra Hyundai finner du her

Les flere nyheter

Del denne siden