TAKEUCHI TB216

1790 kg
11 kW
0,038 m3
Takeuchi TB216 har en rekke funksjoner som effektiviserer arbeidet. I standardutrustningen inngår en forbedret multidisplay, et kjøre system med to hastigheter, pilotstyrte spaker, et kjølesystem med høy kapasitet samt lett tilgang til filter og servicepunkter. Den er perfekt for trange områder takket være sitt justerbare understell.
Kontakt oss
Hent brosjyre
Perfekt for trange områder

Takeuchi TB216 er vår nest minste beltegraver og har en driftsvekt på 1865 kg. Den er perfekt for trange områder takket være sitt justerbare understell (980-1300 mm). 

Abonner gjerne på vår YouTube-kanal så får du informasjon om når det finns nye filmer.

Tekniske spesifikasjoner
Vekt 1 790 kg
Skuffestørrelse 65 liter
Effekt 11,1 kW
Motor Yanmar Steg V
Gravedybde 2 400 mm
Bredde 990 - 1 300 mm
Høyde 2 280 mm
Bakre svingradius 1 200 mm

Finansering

Vi har lang erfaring med maskin finansiering og kan hjelpe deg med å finne riktig finansieringsløsning for deg og ditt selskap. Uansett om det gjelder én maskin eller hele maskinparken, nytt eller brukt. Vi samarbeider med flere aktører i markedet for å kunne gi deg den beste løsningen som passer deg.
Les mer

Serviceavtale

Vår serviceavtale gir deg tilgang til markedets beste serviceteknikere for Hyundai og Takeuchi. Avtalen innebærer at dine maskinerer får en jevn serviceoppfølging samt forebyggende vedlikehold. Vi ønsker at din maskin skal gå så problemfritt som mulig.

Les mer
Del denne siden