HYUNDAI HW160A

17100 kg
129 kW
0,69-1,05 m3
Hyundais nye hjulgraver HW160A har et nytt, kompakt design bak og forbedret manøverbarhet. HW160A de nye sjefene på store og små plasser for planering, graving, pigging, løfting eller forberedelse av byggeplasser. Still inn siktet på høyere effektivitet og enestående resultat. Sammen flytter vi fjell!
Kontakt oss Utforsk maskinen på den interaktive linken
Ta din prestasjon til neste nivå

En helt generasjon hjulgravere fra Hyundai lanseres nå. Med lastkjennende hydraulikk og variabel effektregulering kan maskinens ytelse tilpasses til en rekke ulike behov og arbeidsinnstillinger. Den kompakte designen på motvekten øker maskinens svingradius, hvilket forenkler det for føreren. Driftsvekten er 17100 kg og motoren er en Cummins B4.5 motor med en effekt på 173 hk.

Abonner gjerne på vår YouTube kanal så får du informasjon om når det finnes nye filmer.  

Tekniske spesifikasjoner
Vekt 17 100 kg
Skuffestørrelse 800 liter
Effekt 129 kW
Motor Cummins B4.5
Gravedybde 5 160 mm
Bakre svingradius 2 240 mm
Bredde 2 500 mm
Høyde 2 530 mm
Maxhastighet 35 km/h

Finansiering

Vi har lang erfaring med maskin finansiering og kan hjelpe deg med å finne riktig finansieringsløsning for deg og ditt selskap. Uansett om det gjelder én maskin eller hele maskinparken, nytt eller brukt. Vi samarbeider med flere aktører i markedet for å kunne gi deg den beste løsningen som passer deg.
Les mer

Serviceavtale

Vår serviceavtale gir deg tilgang til markedets beste serviceteknikere for Hyundai og Takeuchi. Avtalen innebærer at dine maskinerer får en jevn serviceoppfølging samt forebyggende vedlikehold. Vi ønsker at din maskin skal gå så problemfritt som mulig.

Les mer
Del denne siden