HYUNDAI HW150ACR

17170 kg
129 kW
0,50-0,71 m3
Den siste modellen av den nye serien hjulgravere er HW150ACR, ideell for arbeid på byggeplasser i bysentrum og veiarbeid i trange og begrensede plasser. De nye hjulgraverne i A-serien har betydelig oppgradert standardutstyr fra fabrikk sammenlignet med tidligere modeller, for eksempel bomdemping, automatisk gravebrems, spakstyring, 360 graders kamerasystem og hengeroppleg med strøm i undervogna fra fabrikk. Hyundais nye hjulgraver HW150ACR (CR står for Compact Radius) har en ny, kompakt design bak og forbedret kontrollerbarhet. HW150ACR er din beste partner på byggeplasser i bykjærner og veiarbeid for begrensede og trange områder. HW150ACR tilbyr høy produktivitet samt stor allsidighet og høy sikkerhet. HW150ACR er bygget for grøfting, generell graving, graving, boring, skjæring, løfting eller forberedelse av stedet. Sett blikket mot høyere effektivitet og enestående resultater. Sammen kan vi flytte fjell!
Kontakt oss Utforsk maskinen på den interaktive siden
Hent brosjyre (engelsk)
Korthekkerne i den nye hjulgraverserien

Det er nå to korthekkere i den nye serien med hjulgravere fra Hyundai.

De nye hjulgraverne fra Hyundai har betydelig oppgradert standardutstyr fra fabrikk sammenlignet med tidligere modeller. Noen eksempler er bomdemping, automatisk gravemaskinbrems, spakstyring, 360 graders kamerasystem og at de nå er klargjort for henger. Maskinene oppfyller EUs Stage V-utslippsbestemmelser samtidig som de har høyere ytelse, bedre drivstoffeffektivitet og kjørehastighet samt forbedret inngang og oppgradert førerhus. Den bakre svingradiusen og overhenget er redusert, noe som øker effektiviteten og sikkerheten ved arbeid på trange områder.

Konstruksjonen er optimalisert for reduserte vedlikeholdskrav og økt levetid, blant annet gjennom forsterkede rammekonstruksjoner, bolter, foringer og polymeravstandsstykker. I tillegg er den øvre delen bygget om for å bedre adkomsten for vedlikehold.

Hi MATE fjernovervåkingssystem gir full kontroll over maskinposisjon, driftstimer, drivstofforbruk og andre viktige parametere. ECD (Engine Connected Diagnostics) gir råd om feilsøking og serviceteknikere kan motta fjerndiagnoserapporter for å forberede seg med riktig verktøy og reservedeler.

Tekniske spesifikasjoner
Vekt 18 820 kg
Skuffestørrelse 650 liter
Effekt 129 kW
Motor Cummins B4.5
Gravedybde 4 980 mm
Bakre svingradius 1 830 mm
Bredde 2 530 / 2 700 mm
Høyde 3 275 mm
Maxhastighet 35 km/h

Finansiering

Vi har lang erfaring med maskin finansiering og kan hjelpe deg med å finne riktig finansieringsløsning for deg og ditt selskap. Uansett om det gjelder én maskin eller hele maskinparken, nytt eller brukt. Vi samarbeider med flere aktører i markedet for å kunne gi deg den beste løsningen som passer deg.
Les mer

Serviceavtale

Vår serviceavtale gir deg tilgang til markedets beste serviceteknikere for Hyundai og Takeuchi. Avtalen innebærer at dine maskinerer får en jevn serviceoppfølging samt forebyggende vedlikehold. Vi ønsker at din maskin skal gå så problemfritt som mulig.

Les mer
Del denne siden